Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo Vittorio Jano - заместникът на 159 - http://www.cars.bg/autonews/review/451

Независимият италиански дизайнер Марко Покачини показа снимки и видео на новата концепция Alfa Romeo Vittorio Jano. Проектът носи името на италианския дизайнер на състезателни автомобили с унгарски произход Виторио Хано, който работи в Alfa Romeo от 1920 до 1930 година. Концепцията представлява комбинация между спортен седан и спортно комби с пет врати и четири места. Тя е дълга 4650 мм, широка е 1839 мм и е с височина 1400 мм и по всяка вероятност ще замести Alfa Romeo 159 в близко бъдеще.

Видео - http://www.youtube.com/watch?v=2uXjC...ayer_embedded#!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Изглежда много добре.

Comment

• Страхотна е!!!
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Чисто БМВ !!! Което незнам дали е лошо
          1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
          1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
          2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
            Чисто БМВ !!! Което незнам дали е лошо
            То само това остава, да почнат да копират дизайна от германците....
            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Съжалявам, но на мен не ми харесва.
              Разбирам, защо дизайнерът Марко Покачини е независим.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Със сигурност Giulia няма да изглежда така,защото до колкото знам дизаина и ще бъде на Italdesign Giugiaro.
                No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Да, и по-добре.
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
                    Със сигурност Giulia няма да изглежда така,защото до колкото знам дизаина и ще бъде на Italdesign Giugiaro.
                    Дали? Италдизайн Джуджаро от край на май месец тази година е собственост на "Фолксваген груп". Аз сериозно се съмнявам да им поверят нещо от тук нататък. Да не говорим, че в концепцията на Алфа Ромео е заложено новите модели да се разработват от вътрешното дизайнерско студи "Чентро стиле".
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Ами bouncer таки бяха слуховете за три концепции за Женева,а видях ме само две.Вярно,че след няколко месеца Италдизайн Джуджаро е собстеност Вагените,но Джуджаро си остава изпълнителен директор,а едва ли ще прави дизаин само за ФВ.Само бъдещето ще покаже да ли съм бил прав.Най важното е новата Джулия да бъде красива,няма значение кой ще и пражи дизайна.
                      No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                      Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                      e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
                        Джуджаро си остава изпълнителен директор,а едва ли ще прави дизаин само за ФВ.Само бъдещето ще покаже да ли съм бил прав.Най важното е новата Джулия да бъде красива,няма значение кой ще и пражи дизайна.

Че нали новите му шефове са гадни шваби и ще прави това, което те му кажат бе нашия...
                        Тва е като все едно ти да казваш на шефа ти как да се ръководи фирмата, а не той на теб...

п.п. Нали именно за да си оправят гадния in&out дизайн VW купиха Италдизайн
                        SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                        SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                        SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• ФВ като си оправят дизайна и няма кой да ги стигне
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                            ФВ като си оправят дизайна и няма кой да ги стигне
                            абе то до сега толкова известни дизайнери са правили дизайна на ФВ групата, обаче като мине проекта през отбор счетоводители и ефекта винаги е посредствена бангия.
                            точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              абе то до сега толкова известни дизайнери са правили дизайна на ФВ групата, обаче като мине проекта през отбор счетоводители и ефекта винаги е посредствена бангия.
                              Да не се отплесваме но те си имат Ауди и там дизайн и двигатели избора съвсем не е лош
                              ФВ е по "народен" като опция и държи високи продажби
                              Една друга марка като има хубав дизайн а е чуплива...За какво е на потребителяЗа украса
                              Има един лаф че "лице пиче продава" ама не е само товаДругото като не става я пиши бегала...
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• ауди кога са блестели с дизайн, при тях или постно или кич.от цялата фв група най-добре с дизайна се справят чехите. а съм забелязал че хората които са си купили алфа не по погрешка , не се впрягат много много ако колата ги остави на пътя, просто различен светоглед.
                                точка

Comment

Working...
                                X